Cirkó csere

Cirkó csere

Cirkó csere korszerű zárt égésterű berendezésre: Hajósi Gábor gáz cirkó szerelő Budapest környékén +36 30 571 2337.
A cirkó cseréje jellemzően két okból szokott megtörténni Vagy azért mert meghibásodott a meglévő készülék Vagy azért mert elöregedett a készülék és egyszerűen lejárt az élettartama.
cirkó csere Budapesten
A piacon ma elérhető cirkó készülékek sokkal modernebbek, és biztonságosabban üzemeltethetők. Jellemző rájuk, hogy zárt égésterűek, ami azt jelenti, hogy nem kell folyamatosan oxigén utánpótlást biztosítani a készülék számára.
A cirkó csere gyakran jelenti azt, hogy az égéstermék elvezetéséhez, illetve a levegő odavezetéséhez szükséges csöveket is cserélni kell, újakat kell kiépíteni. A cirkó csere sokszor igényli kéményes bevonását is így a cserét kémény építő vállalatokkal összehangoltan kell végezni.
A cirkó csere legtöbbször engedélyhez kötött. Kivételt képeznek azok az esetek, amikor az új készülék ugyanolyan teljesítményű és besorolású, mint a régi, de ez fűtéskorszerűsítés esetében. Ritkán szokott előfordulni, ugyanis az új készülékek leginkább nagyobb teljesítménnyel és zárt égéstérrel rendelkeznek. A cseréhez szükség van úgynevezett EHP felülvizsgálatra is, azaz az azt dokumentáló jegyzőkönyvre. Ennek a vizsgálatnak a célja tulajdonképpen a szóban forgó gázkészülék hálózatának felülvizsgálata érintésvédelmi szempontból.
Egyszerűsített kazáncsere
Gázkészülék cseréjét követően mindig ellenőrizni kell az esetleges szivárgásokat! Ez kiterjed a szén-monoxid szivárgásra, a füstgázok vizsgálatára és a kazánhoz vezető, illetve onnan elmenő vízvezetékek szivárgásának ellenőrzésére.
Cirkó cseréjekor, javításakor vagy karbantartásakor, illetve ha bármilyen módon nyúlunk gázkészülékhez fontos, hogy ellenőrizzük a biztonsági berendezések működőképességét, illetve hogy nincsen semmilyen szivárgás. Életvédelmi szempontból ennek hallatlan jelentősége van, azért hangsúlyozzuk ezt ennyire!

Kérje árajánlatunkat cirkó cserére!

ajánlatkérés


Tekintse meg egyéb fűtésszerelési szolgáltatásainkat is!

Fűtésszerelést vállalunk Budapesten és Pest megyében, nagyobb munkákat akár országos lefedettséggel is tudunk vállalni: Hajósi Gábor fűtésszerelő +36 30 571 2337.

error: Content is protected !!